Kuleana pilikino Big Fish Casino

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (643 koho, awelika: 4.00 mai loko mai o 5)
Loading ...Nā'Ōlelo Pelekikenaʻo Big Fish Games, Inc.

Hoʻololi hope: December 13, 2016

We at Big Fish have created this Privacy Policy to describe how information is collected, used, and disclosed when you visit or use a Big Fish Offering. Ma ke komoʻana a / a iʻole e hoʻohana ana i kēia pūnaewele nunui a iʻole kekahi hana iʻa nui, eʻae anaʻoe i nā hana i ho'ākākaʻia ma loko o kēia kulekele pilikino.

ka manawa "Paʻi Nui" ʻo ia hoʻi, Big Fish Games, Inc. a / a i kona mau Hui. ʻO ka hua'ōlelo "Huiā" o ia hoʻi, e pili ana i kekahiʻaoʻao, kekahi mea a mea paha i mana ia mana, e hoʻomaluʻia e, a ma lalo o ka mana kīnā me ia. ʻO ka hua'ōlelo "Hoʻokipa Nui" ʻo ia hoʻi, nā pūnaewele o Big Fish, me www.bigfishgames.com, kekahi mau 'ano' ē aʻe i hoʻokomo 'ia ai kēia Kulekele pilikino, a me kekahi noi Big Fish'ē aʻe, lawelawe a iʻole nā ​​mea i loaʻa i ka laikini, i laweʻia aiʻole iʻole iʻae'ēʻia eʻoe ma o nā pūnaeweleʻekolu a me nā kumuhana, e like me nā huahana a me nā lawelawe i loaʻa ma o nā mea i hala.

NĀ PONO E HOʻOPAʻI AI

Nāʻike pilikino pono'ī:

Hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kēia mauʻikepili ma kāu hōʻailonaʻana me kahi Big Fish Offering: inoa mua, inoa inoa, lā hānau, ka leka uila, ka leka uila, ka helu kelepona,ʻikeʻike kālā, a me nāʻike e pili ana i kāu palapala uku.

Kōmike Information:

Ke hoʻohana ka mea hoʻohana i kahi Big Fish Offering, hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kaʻike loea e pili ana i ka mea hoʻohana o ka mea hoʻohana, e like me ka IP address e noi ana i ka hōʻike o ka Big Fish Offering, keʻano pūnaewele pūnaewele, a me nā meaʻike e pili ana i ka mea hoʻohana.

E hōʻoia i kaʻike aʻikeʻia:

ʻO nāʻike āu e hāʻawi mai nei iā mākou, a me nāʻike āu i koho ai e pili iāʻoe iho ma keʻano he mea o kāu hoʻohanaʻana i kekahi Big Fish Offering, hiki ke mālamaʻia e like me ka mea i kākauʻia.

Nā Pākuhi a me nā pūnaewele pūnaewele:

Cookies are text files that we and our service providers may place on your device’s browser to enable our systems to recognize your browser and to provide features such as storage of items in your shopping cart between visits, personalized Big Fish advertisements on third party websites and mobile applications, and personalized third party advertisements within certain Big Fish Offerings. We may use Adobe Flash cookies to remember your settings, preferences and usage within a Big Fish Offering. Web beacons, clear .gifs or similar technologies are small pieces of code that we and our service providers may place on a Big Fish Offering to monitor and collect data about visitor behavior within the Big Fish Offering.

Nā Pākuhi a me nā pūnaewele pūnaewele:

Hiki iā mākou ke hōʻoia i ka wā e wehe aiʻoe i ka leka uila mai Big Fish, inā e kākoʻo ana kāu kamepiula i kēlā mau mana. Hiki iā mākou ke nānā i nāʻanoʻokoʻa o kaʻike, e like me nā mea hoʻohana i nā mea hoʻohana a hoʻouka, i nā hewa kūmole, nā mea kūʻai punahele, pehea ka lōʻihi o kā mākou poʻe e komo nei i kekahi Big Fish Offerings, i ka manawa hope loa i hoʻohanaʻia e kahi mea hoʻohana i kahi mōhai nui. , ka mea hoʻohana a me ke kēmu kēmu, inā paha ua lanakila kekahi mea i kā mākou mau pāʻani, i ka hopena, nā hoʻokūkū a i nā kūlana'ē aʻe paha i hōʻikeʻia ma kahi Big Fish Offering, i ka pane pane a me nā'ōleloʻenehana Big Fish Offerings.

Paena Pūnaewele Pūnaewele:

Ināʻoe e komo i kahi mōhai hana nui ma kahi pūnaewele pūnaewele kaiaulu (a "Pūʻulu Kiʻikuhi"), Hiki i Big Fish ke loaʻa kaʻike e pili ana i kāu pūnaewele pūnaewele pūnaewele, me ka hoʻokauʻole i kaʻike iʻikeʻia e ka lehulehu, kāuʻike helu pūnaewele pūnaewele pūnaewele, kou mua, nā inoa hope loa a me nā inoa inoa, a me ka uhiʻana i nā kiʻi. Inā kohoʻoe i nā lālā hou i kāu pūnaewele Pūnaewele aiʻole e hoʻouna i nā leka i loko o nā Pūʻulu Kuleana, hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kaʻike e pili ana i kēlā mau leka, me nā inoa o nā mea hoʻohana pūnaewele pūnaewele a kāu mau hoaaloha, nā leka uila a me ka helu.

Mobile:

When you download or access Big Fish Offerings via a mobile device, we and our service providers may receive information about your location (based on your IP address) and your mobile device, including various unique identifiers associated with your device, hardware type, the version of your operating system and your in-game activity. We and our service providers may use this information to provide you with personalized advertising and other content, including advertising and content based on your location.

ʻIkeʻia,ʻike inoa inoaʻole:

Hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i ka hōʻuluʻuluʻana, nāʻike iʻikeʻoleʻia ma o Big Fish Offerings i hōʻikeʻole i kekahi mea hoʻohana a mea paha. Inā kohoʻoe e hoʻolako i kahi inoa inoa ma loko o kahi Big Fish Offering,ʻoluʻolu e hāʻawiʻole i kou inoa inoa i kekahiʻike e hōʻike ana iāʻoe ma ke ola maoli, e like me kou inoa maoli.

KA HUI A ME KA HUI ANA I NĀ HOPE MAU

Hiki iā mākou ke hoʻohana i kou inoa inoa, ka leka uila, a me ka hua'ōlelo e hoʻomaopopo iāʻoe ma keʻano he mea hoʻohana ma kahi Big Fish Offering, e hāʻawi iāʻoe i nā lawelawe a hoʻoholo i nā hana. Hiki iā mākou ke hoʻohana a hōʻike i kou inoa inoa a me ka hōʻailona a iʻole kiʻi kiʻi, inā pono, no nā kumu o ka papaʻana, nā hoʻokūkino a iʻole ka hopena, kaʻikeʻike dia, a me nā helu kiʻekiʻe. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kou lā hānau e hōʻoia i kou pono e komo i nā makana nui Big Fish.

Ma muli o nā hua'ōlelo o kēia kulekele hoʻolaha, hiki iā mākou ke hoʻohana i kāuʻike pilikino e hoʻoponopono i kā mākou mau leka hoʻolaha a me kāu mau leka uila a hoʻouna iāʻoe i nā mea hou, nā leka palekana, aiʻole nā ​​leka hana e pili ana i nā mōhai nui Big Fish. ʻO kouʻike pilikino e'āpono iā mākou e hoʻomaopopo iāʻoe e pili ana i nāʻano hou, nā hōʻehaʻana, ka hoʻoholoʻana i nā pilikia Big Fish Offerings, ke kiko a me ke ala i nā nīnau a me nā pilikia kālepa āu. nā hanana kūikawā.

Inā loaʻa ka hiʻohiʻona "Hōʻike i kahi hoaaloha" i loko o kahi Big Fish Offering a kohoʻoe e komo i loko o ia mea, e mahele likeʻia kāu leka uila me ka mea āu e hoʻouna aku ai i ka mōhai makana Big Fish ma kēiaʻano. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kahi helu IP no ka hoʻokumuʻana i ka papahana kūpono o ka Big Fish Offering i kahi mea hoʻohana, aiʻole e hana i ko mākou kaha e hōʻoki i kaʻike i ka pūnaewele e nā mea hoʻohana i hōʻino i ko mākou mau hoʻohana.

We and our third party service providers use cookies and other technologies, such as mobile device identifiers, to enhance your experience with Big Fish Offerings. These technologies enable us and our service providers to run our affiliate programs and provide you with customized content or offerings, such as personalized Big Fish advertisements on other websites and mobile applications and personalized third party advertisements within certain Big Fish Offerings. Cookies also enable you to automatically sign in when you access a Big Fish Offering, and offer other operational activities within a Big Fish Offering. We and our third party service providers may also use cookies and other technologies to manage and measure the performance of third party advertisements within certain Big Fish Offerings, and Big Fish advertisements on third party sites and mobile applications. This helps us and our service providers provide more relevant advertising to you. We and our third party service providers may also use web beacons to monitor user behavior and collect information about visitors viewing a web page.

Hiki iā mākou ke hoʻohana i kaʻike i hōʻiliʻiliʻia e helu i ka hōʻuluʻuluʻia, nāʻikepili helu inoaʻole e pili ana i ko mākou kaiaulu kōkua no ka hoʻonuiʻana i kā mākou makana nui.

Ināʻoe e komo i kahi Pāʻani Pāʻoihana, hiki iā mākou ke hoʻohana i kāuʻikeʻike pūnaewele pūnaewele pūnaewele e hoʻohui i kāu pūnaewele pūnaewele pūnaewele me kāu mau hana ma loko o ka Pūʻulu Pūʻali a hoʻolauna paha i nā hoʻolaha nuiʻo Big Fish ma ka pūnaewele pūnaewele. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kāu pūnaewele pūnaewele i mua, nā inoa hope a me nā inoa a me ka hōʻailona eʻike ai iāʻoe i ka pūnaewele pūnaewele pūnaewele āu i hoʻohui ai i kāu mau hana ma loko o ka Pāʻani Pūʻali, a me nā kumu o nā papa, nā hoʻokūkū, nā helu kiʻekiʻe a me / a iʻikeʻia i kāu pūnaewele kaiaulu.

Ināʻoe e komo i kahi Pāʻani Pāʻoihana a hāʻawi iā mākou i kaʻike pilikino o kekahi kanaka no nā kumu o ka hoʻolahaʻana i kaʻikepili ma o ka Pāʻani Pāpila, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēiaʻikepili e hoʻokaʻaʻike a, inā pono, e hoʻomanaʻo i kēlā kanaka ua konoʻiaʻo ia e komo i kahi noho kaiaulu. Pāʻani a i loaʻa i ka helu ma o ka Pāʻani Pāʻani. Hoʻokomoʻia nā alakaʻi a pau me ka koho eʻole e loaʻa hou nā leka mai ka Big Fish.

Hana mākou ma Big Fish i nā mea kūpono e kōkua ai e pale i kaʻike a mākou e hōʻiliʻili ai mai ka pohō, kaʻaihue, ka hoʻohana ponoʻole a me ke komoʻoleʻia, ka hōʻike, ka hoʻololi a me ka lukuʻana.

NĀ HOʻOPIʻI ANA

Hiki iā mākou ke mahele i nāʻike pilikino me nā pilina Pākī Nui, a me ia i ho'ākākaʻia ma lalo nei.

Nā Koho Pānaʻiʻekolu a me nā Mea hoʻolaha Pūnaewele:

We may disclose your personal information as well as aggregate, anonymous information to third party business partners, marketplaces, and third parties who perform services for us, such as credit card processing, prize fulfillment, delivering packages, sending postal mail, collecting and analyzing data, providing search results and links (including paid listings and links), and providing advertising and marketing assistance, including serving ads on our behalf on third party websites and mobile applications and serving ads on behalf of third parties within certain Big Fish Offerings. Those third parties have access to your personal information only as necessary to perform their functions, and for no other purposes.

Business ka hoʻoili:

I ko Big Fish e hoʻomau ana i ka ulu, hiki iā mākou ke kūʻai aku a kūʻai paha i kekahi mau lālā a me nā pūnaehanaʻoihana. I loko o ia mau hana,ʻelima kaʻike o ka mea kūʻai i kekahi o nā mea i hoʻoiliʻia. Eia kekahi, i loko o ka hanana hikiʻole ke loaʻa iā Big Fish a nui paha o kāna waiwai a pau, e lilo ana kaʻike o nā mea kūʻai i kekahi o nā mea i hoʻoiliʻia.

Ka palekana i nā iʻa nui a me nā mea'ē aʻe:

We may also disclose your information if there is a violation of the Terms of E ho ohana i or other agreements; if we have a good faith belief that the law requires it; or if needed to protect the rights, property or safety of Big Fish, our customers or others. This includes exchanging information with entities for fraud detection and protection, and credit risk reduction.

E HOʻOMAʻI I KOMUA I KA HOPE A ME KO KOMOʻO

Mālamaʻo Big Fish i kouʻike i nāʻike e pili ana i kāu moʻokāki a me kāu mau pilinaʻana me Big Fish Offerings. Inā ua hanaʻoe i kahi helu kākike, hiki iāʻoe keʻike i kāuʻikepili pūnaewele ma ke kākoʻoʻana i kahi www.bigfishgames.com a ke kaomi 'ana i "Account" ma luna o kāu pakuhi. Hiki iāʻoe ke kuhikuhi mai iā mākou no kāuʻike a me kāu koho no ka palenaʻana i ka hoʻohana a me ka hōʻikeʻana i kāuʻikepili ma ka kipaʻana http://www.bigfishgames.com/help; ma ka leka uila iā mākou ma [Leka uila hoomaluia]; aiʻole ma o ka hoʻounaʻana i ka leka uila ma: Keʻena Kaupapa Puʻukia Kūkākūkā Big Fish, 333 Elliott Avenue West, Holomua 200, Seattle, WA 98119 USA.

ʻO ka leka uila i hoʻolālā:

Ke hanaʻoe i kahi moʻokāki mea kālā a hāʻawi paha i ka pilina i kāu helu leka uila ma o kahi Big Fish Offering, hiki iāʻoe ke hoʻokomo inoa iāʻoe e loaʻa i hoʻokahi aʻoi aku paha o kā mākou leka uila. E noke i ka wā au i ka leka uila helu wahi ma ka Big Fish mohai, ua hana e like me ka noi e e komo i loko o kekahi o ko mākou Promotional e-LekaʻElele papa, a hiki ina oe mua hōʻalo mai o ka loaa ana newsletters mai iā mākou, akā, inā e hoʻololi i kou manaʻo a makemake e haʻalele hou, hiki iāʻoe ke hana pēlā i kēlā me kēia manawa ma ke kaomiʻana iā "hoʻokaʻawale"Lelou ma lalo o kekahi nūpepa a laila e hahai i nā kuhikuhi i hāʻawiʻia. Inā 'oe ka hoike hoihoi i loko o ka Big Fish mohai ma ke kaomi' ana i ka hae i loko o ka LekaʻElele, oe i ke 'akomi' kakau e loaa newsletters e pili ana i ka Big Fish lawehala iʻikeʻia i loko o ka hae.

I kēlā me kēia manawa, hiki iāʻoe ke koho ma waho o ka loaʻaʻana o kahi leka hoʻomaopopo ma ke kohoʻana i ka "hoʻokaʻawale"Pūnaewele ma lalo o kekahi nūpepa. Hoʻohana mākou i kēlā me kēlā mekini Pākī Nui a ke kanaka hoʻokahi, no laila, inā e loaʻa ana iāʻoe nā leka uila mai ka nui aʻe o Big Fish Offering, inā makemakeʻoe e hōʻokiʻole, ponoʻoe e hana pēlā e pili ana i kēlā me kēia. Hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike mai iā mākou ma http://www.bigfishgames.com/help. Eʻoluʻolu e mālama mākou i ka pono e hoʻouna aku iāʻoe i nā leka uila kūponoʻole, nā memo a me nāʻoihana hoʻonaʻauao paha inā nōʻoe e haʻalele i ka loaʻaʻana o nā e-newsletters promotion.

Nā Kuki, Hoʻopuka Pūnaewele a me nā Analytics:

Eʻoluʻolu e nānā i kāu mau polokalamu kele pūnaewele a kōkua i ka'āpana e aʻo e pili ana i ke kāohi, holoiʻana a iʻole e hoʻomaopopoʻia e nā kuki. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i kāu mau kukui Flash ma o ka hoʻohanaʻana i ka mana o Adobe's Flash maanei. Eia naʻe, no ka hāʻawiʻana o nā haʻawina iāʻoe e hoʻohana i kekahi o nā mea nui o Big Fish Offerings, hōʻike mākou e haʻalele i nā kuki. Eia kekahi laʻana, hikiʻole iāʻoe ke kūʻai i nā makana ma Big Fish Offers me ka loaʻaʻole o nā kuki. No kaʻaeʻana mai ka loaʻaʻana o nā hoʻolaha pilikino mai nā hoʻolaha pāʻoihana lehulehu, nāʻike hulina, nā hoʻopuka kūʻai kūʻai a me nā mea lawelawe'ē aʻe, eʻoluʻolu e hele pomaia.info.

Hoʻolaha Pūnaewele:

Most mobile devices provide the ability to opt out of the collection and use of information from the apps you use for purposes of serving ads targeted to your interests. For more information, and to exercise these choices, consult the settings on your device.

Nā Hanahana:

No ka piliʻana i nā Kiʻila Pāpila, hiki iāʻoe ke hoʻomalu i kāu mau koho pilikino pono'ī pūnaewele ma o kāu pūnaewele pūnaewele pūnaewele.

'OHEKAHI WAIWAI

Big Fish Offerings may allow you to play or share information through social media (such as by logging in through a social media account or using a “Like” button”) or contain links to social media services or other third parties. The use of these features and links are subject to the privacy policies of those companies and your settings on those services. Big Fish has no control over, and is not responsible for, the information submitted to or collected by social networks or other third parties. We encourage you to review those third party privacy policies to understand the way your information may be collected and handled by such third parties.

ʻO CHAT & MESSAGING

Hiki i nā mōhai hana nui ke hana i nā papa haʻi'ōlelo a me nā wahi kūkākūkā kahi hiki ke hoʻohana nā mea hoʻohana i nā manaʻo a kamaʻilio me kekahi i kekahi. Ke kauʻana i kahi papa kuhikuhi a iʻole kahi wahi e kamaʻilio ai, hoʻolakoʻia kaʻike ma ke kelepona pūnaewele. ʻO nā leka i hoʻounaʻia,ʻo ia wale nō ke kuleana o ka mea hoʻohana.

ʻO nā keiki

Big Fish na mohai i ke hoʻololi i ka pale aku i ka ohi a me ka pono o ka "pilikino 'ike" i ho'ākāka' ia i loko o ka Children ka Online Kulekele palekana 'Act ( "COPPA") mai na keiki ma lalo o 13' ē aʻe ma mua no kākoʻo mai o na hana. ʻAʻole mākouʻikeʻikeʻike i nāʻike pilikino mai nā keiki. Ināʻoe ma lalo o ka 13, hikiʻole iāʻoe ke hoʻopaʻa inoa no kahi helu aiʻole e hāʻawi i kekahiʻike pilikino iā mākou.

Big Fish respects the privacy of parents and children and is committed to complying with COPPA . If a parent believes that his or her child has submitted personal information to Big Fish, he or she can contact us via email at [Leka uila hoomaluia] or postal mail at: Big Fish Privacy Policy Department, 333 Elliott Avenue West, Suite 200, Seattle, WA 98119 USA. We will take steps to promptly delete the information upon learning that it relates to a child under the age of 13. We recognize the importance of safeguarding the privacy of children and encourage parents to check and monitor their childrenXCHARXs use of online activities regularly.

KE KUMU HANA KUMU HUIʻO US-US

We may transfer, store and/or process personal information in the U.S. or in other countries. Big Fish complies with the EU-US Privacy Shield Framework Principles (the “Framework”) and the US-Swiss Safe Harbor Framework as set forth by the US Department of Commerce regarding the processing of personal information from the European Union (EU) member countries and Switzerland. For more information about the Framework, please visit the Department of Commerce’s Paena pūnaewele Kuleana kope. Hoʻokaʻaʻike aku iā Big Fish e pili ana i ke kumu, e leka uila iā mākou [Leka uila hoomaluia]. Ināʻaʻole mākou e hoʻoholo i kou pilikia, hiki iāʻoe ke kuhikuhi ʻO JAMS, Big Fish’s designated Privacy Shield dispute resolution provider. Under certain conditions specified by the Framework, you may also be able to invoke binding arbitration to resolve your complaint. Big Fish is subject to the investigatory and enforcement powers of the FTC. If we share personal information of EU customers with a third party service provider that processes the data solely on our behalf, then Big Fish will be liable for that third party’s processing of the information in violation of the Framework, unless Big Fish can prove that it is not responsible for the event giving rise to the damage. Please note that if you are located in the E.U., Switzerland or other region with laws governing data collection and use that may differ from U.S. law, you are transferring information to a country and jurisdiction that does not have the same data protection laws as your jurisdiction.

KA HOʻOLOʻI ME ME KA HUI KULA LOA

Ma ke komoʻana a / a iʻole e hoʻohana ana i kekahi o nā mōhai nui Big Fish, e hōʻike anaʻoe i kouʻike a me kouʻaelike me kēia Kulekele pilikino, a iā mākou Terms of E ho ohana i. Ināʻaʻoleʻoe eʻae me kā mākou mau kulekele,ʻoluʻolu, mai hoʻokomo a hoʻohana paha i kekahi makana nui Big Fish.

KA HUI I NĀ KULA KULA LĀNĀ

We may modify this Privacy Policy from time to time. When we post changes to this Privacy Policy, we will revise the “last modified” date at the top of this page. We encourage you to periodically review this Privacy Policy to be informed of how Big Fish protects your information.