Kuleana pilikino Big Fish Casino

Nā'Ōlelo Pelekikenaʻo Big Fish Games, Inc.

Hoʻololi hope: December 13, 2016

Ua hana makou ma Big Fish i kēia Kuleana Kuleana pilikino e wehewehe i ka loiloiʻana o nāʻike, hoʻohanaʻia, a hōʻikeʻia i ka wā e kipa aiʻoe aiʻole hoʻohana i kahi mōhai hana nui.Ma ke komoʻana a / a iʻole e hoʻohana ana i kēia pūnaewele nunui a iʻole kekahi hana iʻa nui, eʻae anaʻoe i nā hana i ho'ākākaʻia ma loko o kēia kulekele pilikino.

ka manawa "Paʻi Nui" ʻo ia hoʻi, Big Fish Games, Inc. a / a i kona mau Hui. ʻO ka hua'ōlelo "Huiā" o ia hoʻi, e pili ana i kekahiʻaoʻao, kekahi mea a mea paha i mana ia mana, e hoʻomaluʻia e, a ma lalo o ka mana kīnā me ia. ʻO ka hua'ōlelo "Hoʻokipa Nui" ʻo ia hoʻi, nā pūnaewele o Big Fish, me www.bigfishgames.com, kekahi mau 'ano' ē aʻe i hoʻokomo 'ia ai kēia Kulekele pilikino, a me kekahi noi Big Fish'ē aʻe, lawelawe a iʻole nā ​​mea i loaʻa i ka laikini, i laweʻia aiʻole iʻole iʻae'ēʻia eʻoe ma o nā pūnaeweleʻekolu a me nā kumuhana, e like me nā huahana a me nā lawelawe i loaʻa ma o nā mea i hala.

NĀ PONO E HOʻOPAʻI AI

Nāʻike pilikino pono'ī:

Hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kēia mauʻikepili ma kāu hōʻailonaʻana me kahi Big Fish Offering: inoa mua, inoa inoa, lā hānau, ka leka uila, ka leka uila, ka helu kelepona,ʻikeʻike kālā, a me nāʻike e pili ana i kāu palapala uku.

Kōmike Information:

Ke hoʻohana ka mea hoʻohana i kahi Big Fish Offering, hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kaʻike loea e pili ana i ka mea hoʻohana o ka mea hoʻohana, e like me ka IP address e noi ana i ka hōʻike o ka Big Fish Offering, keʻano pūnaewele pūnaewele, a me nā meaʻike e pili ana i ka mea hoʻohana.

E hōʻoia i kaʻike aʻikeʻia:

ʻO nāʻike āu e hāʻawi mai nei iā mākou, a me nāʻike āu i koho ai e pili iāʻoe iho ma keʻano he mea o kāu hoʻohanaʻana i kekahi Big Fish Offering, hiki ke mālamaʻia e like me ka mea i kākauʻia.

Nā Pākuhi a me nā pūnaewele pūnaewele:

ʻO nā kukui he mau leka uila i hiki iā mākou a me nā mea hoʻohana iā mākou ke hoʻokomo i ka polokalamu kele pūnaewele e hiki ai i kā mākou mau pūnaewele ke hoʻomaopopo i kāu polokalamu kele pūnaewele a me ka hāʻawiʻana i nā hiʻohiʻona e like me ka waihoʻana o nā mea i kāu kālepa kūʻai ma waena o nā kipaʻana, kūʻai lawe nā palapala noi, a me nā hoʻolaha pākolu o nā mea hoʻolaha i loko o kekahi Big Fish Offerings. Hiki iā mākou ke hoʻohana i nā kuki Adobe Flash e hoʻomanaʻo i kāu mau koho, nā makemake a me ka hoʻohanaʻana i loko o kahi mōhai nui. ʻO nā pūnaewele pūnaewele, nā mālamalama .gif a iʻole nāʻenehana likeʻole, he mau'āpana liʻiliʻi ia o mākou e hiki ai iā mākou a me ko mākou mau lawelawe ke hoʻokumu i kahi mōhai iʻa nui e nānā a hōʻiliʻili i nāʻikepili e pili ana i nā hana pilikino i loko o ka Big Fish Offering.

Nā Pākuhi a me nā pūnaewele pūnaewele:

Hiki iā mākou ke hōʻoia i ka wā e wehe aiʻoe i ka leka uila mai Big Fish, inā e kākoʻo ana kāu kamepiula i kēlā mau mana. Hiki iā mākou ke nānā i nāʻanoʻokoʻa o kaʻike, e like me nā mea hoʻohana i nā mea hoʻohana a hoʻouka, i nā hewa kūmole, nā mea kūʻai punahele, pehea ka lōʻihi o kā mākou poʻe e komo nei i kekahi Big Fish Offerings, i ka manawa hope loa i hoʻohanaʻia e kahi mea hoʻohana i kahi mōhai nui. , ka mea hoʻohana a me ke kēmu kēmu, inā paha ua lanakila kekahi mea i kā mākou mau pāʻani, i ka hopena, nā hoʻokūkū a i nā kūlana'ē aʻe paha i hōʻikeʻia ma kahi Big Fish Offering, i ka pane pane a me nā'ōleloʻenehana Big Fish Offerings.

Paena Pūnaewele Pūnaewele:

Ināʻoe e komo i kahi mōhai hana nui ma kahi pūnaewele pūnaewele kaiaulu (a "Pūʻulu Kiʻikuhi"), Hiki i Big Fish ke loaʻa kaʻike e pili ana i kāu pūnaewele pūnaewele pūnaewele, me ka hoʻokauʻole i kaʻike iʻikeʻia e ka lehulehu, kāuʻike helu pūnaewele pūnaewele pūnaewele, kou mua, nā inoa hope loa a me nā inoa inoa, a me ka uhiʻana i nā kiʻi. Inā kohoʻoe i nā lālā hou i kāu pūnaewele Pūnaewele aiʻole e hoʻouna i nā leka i loko o nā Pūʻulu Kuleana, hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kaʻike e pili ana i kēlā mau leka, me nā inoa o nā mea hoʻohana pūnaewele pūnaewele a kāu mau hoaaloha, nā leka uila a me ka helu.

Mobile:

Ke kiʻiʻoe a iʻole e komo iā Big Fish Offers via a kūʻai lawe polokalamu, hiki iā mākou a me ko mākou poʻe lawelawe ke loaʻa kaʻike e pili ana i kou wahi (e like me kāu IP address) a me kāu kūʻai lawe polokalamu, me nāʻano meaʻike likeʻole e pili ana i kāu polokalamu,ʻano lako lako, ka mana o ka'ōnaehana pūnaewele a me kāu hana pāʻani. Hiki iā mākou a me nā mea lawelawe iā mākou ke hoʻohana i kēiaʻike e hāʻawi iāʻoe i nā hoʻolaha pilikino a me nā mea'ē aʻe, e like me ka hoʻolaha a me ka helu e pili ana i kāu wahi.

ʻIkeʻia,ʻike inoa inoaʻole:

Hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i ka hōʻuluʻuluʻana, nāʻike iʻikeʻoleʻia ma o Big Fish Offerings i hōʻikeʻole i kekahi mea hoʻohana a mea paha. Inā kohoʻoe e hoʻolako i kahi inoa inoa ma loko o kahi Big Fish Offering,ʻoluʻolu e hāʻawiʻole i kou inoa inoa i kekahiʻike e hōʻike ana iāʻoe ma ke ola maoli, e like me kou inoa maoli.

KA HUI A ME KA HUI ANA I NĀ HOPE MAU

Hiki iā mākou ke hoʻohana i kou inoa inoa, ka leka uila, a me ka hua'ōlelo e hoʻomaopopo iāʻoe ma keʻano he mea hoʻohana ma kahi Big Fish Offering, e hāʻawi iāʻoe i nā lawelawe a hoʻoholo i nā hana. Hiki iā mākou ke hoʻohana a hōʻike i kou inoa inoa a me ka hōʻailona a iʻole kiʻi kiʻi, inā pono, no nā kumu o ka papaʻana, nā hoʻokūkino a iʻole ka hopena, kaʻikeʻike dia, a me nā helu kiʻekiʻe. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kou lā hānau e hōʻoia i kou pono e komo i nā makana nui Big Fish.

Ma muli o nā hua'ōlelo o kēia kulekele hoʻolaha, hiki iā mākou ke hoʻohana i kāuʻike pilikino e hoʻoponopono i kā mākou mau leka hoʻolaha a me kāu mau leka uila a hoʻouna iāʻoe i nā mea hou, nā leka palekana, aiʻole nā ​​leka hana e pili ana i nā mōhai nui Big Fish. ʻO kouʻike pilikino e'āpono iā mākou e hoʻomaopopo iāʻoe e pili ana i nāʻano hou, nā hōʻehaʻana, ka hoʻoholoʻana i nā pilikia Big Fish Offerings, ke kiko a me ke ala i nā nīnau a me nā pilikia kālepa āu. nā hanana kūikawā.

Inā loaʻa ka hiʻohiʻona "Hōʻike i kahi hoaaloha" i loko o kahi Big Fish Offering a kohoʻoe e komo i loko o ia mea, e mahele likeʻia kāu leka uila me ka mea āu e hoʻouna aku ai i ka mōhai makana Big Fish ma kēiaʻano. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kahi helu IP no ka hoʻokumuʻana i ka papahana kūpono o ka Big Fish Offering i kahi mea hoʻohana, aiʻole e hana i ko mākou kaha e hōʻoki i kaʻike i ka pūnaewele e nā mea hoʻohana i hōʻino i ko mākou mau hoʻohana.

Māi mākou a me kā mākou mau mea lawelawe pū aku i nā kuki a me nāʻenehana'ē aʻe, e like me kūʻai lawe nā meaʻikepili pūnaewele, e hoʻoikaika i kouʻike me nā hana nui Big Fish. ʻO kēia mauʻenehana hiki iā mākou a me ko mākou mau lawelawe ke lawelawe i kā mākou papahana pili a hāʻawi iāʻoe i nā mea i hoʻopiliʻia a iʻole nā ​​mōhai, e like me nā hoʻolaha kiʻi nui a Big Fish ma nā pūnaewele'ē aʻe. kūʻai lawe nā polokalamu a me nā hoʻolaha pākolu o nā mea hoʻolaha i loko o kekahi mau makana iʻa nui. Hiki i nā kuki ke hiki iāʻoe ke hoʻokomo i kahi kele pūnaewele i ka wā e komo aiʻoe i kahi mōhai makana nui, a hāʻawi i nā hana hana'ē aʻe i loko o kahi mōhai nui. E hiki nō iā mākou a me kā mākou mau mea lawelawe pūnaewele ke hoʻohana pū i nā kuki a me nā hana'ēhana'ē aʻe e mālama a ana i ka hana o nā pāhaʻi hoʻolaha i loko o kekahi Big Fish Offerings, a me nā hoʻolaha Pāpale Nui ma nā pūnaeweleʻekolu. kūʻai lawe nā noi. Hiki iā mākou a me kā mākou mau hoʻolaha hoʻolako hoʻolako i nā pāʻoihana kūpono e pili ana iāʻoe. Hiki iā mākou a me kā mākou mau mea lawelawe pūnaewele ke hoʻohana pū i nā pūnaewele pūnaewele e nānā i ka hana a ka mea hoʻohana a loaʻa kaʻike e pili ana i nā malihini e nānā ana i kahi pūnaewele.

Hiki iā mākou ke hoʻohana i kaʻike i hōʻiliʻiliʻia e helu i ka hōʻuluʻuluʻia, nāʻikepili helu inoaʻole e pili ana i ko mākou kaiaulu kōkua no ka hoʻonuiʻana i kā mākou makana nui.

Ināʻoe e komo i kahi Pāʻani Pāʻoihana, hiki iā mākou ke hoʻohana i kāuʻikeʻike pūnaewele pūnaewele pūnaewele e hoʻohui i kāu pūnaewele pūnaewele pūnaewele me kāu mau hana ma loko o ka Pūʻulu Pūʻali a hoʻolauna paha i nā hoʻolaha nuiʻo Big Fish ma ka pūnaewele pūnaewele. Hiki iā mākou ke hoʻohana i kāu pūnaewele pūnaewele i mua, nā inoa hope a me nā inoa a me ka hōʻailona eʻike ai iāʻoe i ka pūnaewele pūnaewele pūnaewele āu i hoʻohui ai i kāu mau hana ma loko o ka Pāʻani Pūʻali, a me nā kumu o nā papa, nā hoʻokūkū, nā helu kiʻekiʻe a me / a iʻikeʻia i kāu pūnaewele kaiaulu.

Ināʻoe e komo i kahi Pāʻani Pāʻoihana a hāʻawi iā mākou i kaʻike pilikino o kekahi kanaka no nā kumu o ka hoʻolahaʻana i kaʻikepili ma o ka Pāʻani Pāpila, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēiaʻikepili e hoʻokaʻaʻike a, inā pono, e hoʻomanaʻo i kēlā kanaka ua konoʻiaʻo ia e komo i kahi noho kaiaulu. Pāʻani a i loaʻa i ka helu ma o ka Pāʻani Pāʻani. Hoʻokomoʻia nā alakaʻi a pau me ka koho eʻole e loaʻa hou nā leka mai ka Big Fish.

Hana mākou ma Big Fish i nā mea kūpono e kōkua ai e pale i kaʻike a mākou e hōʻiliʻili ai mai ka pohō, kaʻaihue, ka hoʻohana ponoʻole a me ke komoʻoleʻia, ka hōʻike, ka hoʻololi a me ka lukuʻana.

NĀ HOʻOPIʻI ANA

Hiki iā mākou ke mahele i nāʻike pilikino me nā pilina Pākī Nui, a me ia i ho'ākākaʻia ma lalo nei.

Nā Koho Pānaʻiʻekolu a me nā Mea hoʻolaha Pūnaewele:

Hiki iā mākou ke hōʻike i kāuʻike pilikino a me ka hōʻuluʻuluʻia, kaʻike inoaʻole i nā hoaʻoihana o nāʻaoʻao'ē aʻe, nā makai kūʻai, a me nā mea'ē aʻe e lawelawe ana i nā lawelawe no mākou, e like me ke kāleka kāleka kāleka, hoʻolālā hoʻokō, laweʻana i nā pahu, hoʻouna aku i ka leka uila, , hoʻolako i nā hualoaʻa a me nā loulou (me nā papa inoa a me nā loulou), a me ka hoʻolakoʻana i ka hoʻolaha pāʻoihana a me ke kākoʻo, e hoʻokomo i ka hoʻolaha hoʻolaha ma ko mākou inoa ma nā pūnaewele pūnaeweleʻekolu a kūʻai lawe nā polokalamu a me nā hoʻolaha hoʻolaha hoʻolaha ma ka inoa o nā mea'ē aʻe i loko o kekahi mau makana iʻa nui. ʻO nā poʻeʻekolu ke komo i kāuʻike pilikino wale nō i mea e pono ai e hana i kā lākou mau hana, a no ka hanaʻole.

Business ka hoʻoili:

I ko Big Fish e hoʻomau ana i ka ulu, hiki iā mākou ke kūʻai aku a kūʻai paha i kekahi mau lālā a me nā pūnaehanaʻoihana. I loko o ia mau hana,ʻelima kaʻike o ka mea kūʻai i kekahi o nā mea i hoʻoiliʻia. Eia kekahi, i loko o ka hanana hikiʻole ke loaʻa iā Big Fish a nui paha o kāna waiwai a pau, e lilo ana kaʻike o nā mea kūʻai i kekahi o nā mea i hoʻoiliʻia.

Ka palekana i nā iʻa nui a me nā mea'ē aʻe:

Hiki iā mākou ke hōʻike i kāuʻike inā he hana kūpono i kaTerms of E ho ohana iole nāʻaelike'ē aʻe; inā he manaʻo maikaʻi ko mākou e pono ai ke kānāwai; aiʻole inā e pono e palekana i nā kuleana, waiwai a palekana paha o Big Fish, ko mākou mau mea kūʻai aiʻole nā ​​mea'ē aʻe paha. Hoʻopuka kēia i ka loliʻana i nāʻike me nā pūnaewele no kaʻike a me ka pale hoʻomalu, a me ka ho'ēmiʻana i ka hōʻai'ē.

E HOʻOMAʻI I KOMUA I KA HOPE A ME KO KOMOʻO

Mālamaʻo Big Fish i kouʻike i nāʻike e pili ana i kāu moʻokāki a me kāu mau pilinaʻana me Big Fish Offerings. Inā ua hanaʻoe i kahi helu kākike, hiki iāʻoe keʻike i kāuʻikepili pūnaewele ma ke kākoʻoʻana i kahi www.bigfishgames.com a ke kaomi 'ana i "Account" ma luna o kāu pakuhi. Hiki iāʻoe ke kuhikuhi mai iā mākou no kāuʻike a me kāu koho no ka palenaʻana i ka hoʻohana a me ka hōʻikeʻana i kāuʻikepili ma ka kipaʻana http://www.bigfishgames.com/help; ma ka leka uila iā mākou ma [Leka uila hoomaluia]; aiʻole ma o ka hoʻounaʻana i ka leka uila ma: Keʻena Kaupapa Puʻukia Kūkākūkā Big Fish, 333 Elliott Avenue West, Holomua 200, Seattle, WA 98119 USA.

Promotional email communications:

When you create a customer account or provide access to your email address via a Big Fish Offering, you may be automatically registered to receive one or more of our promotional e- newsletters. Note that when you provide an email address through a Big Fish Offering, we treat that as a request to be enrolled in one of our promotional e-newsletter lists, even if you previously opted out of receiving newsletters from us, but if you change your mind and wish to opt out again, you may do so at any time by clicking the “hoʻokaʻawale” link at the bottom of any newsletter and then following the instructions provided. If you express interest in a Big Fish Offering by clicking on a banner within a newsletter, you may be automatically registered to receive newsletters relating to the Big Fish Offering that appeared in the banner.

At any time, you may opt-out of receiving a newsletter by selecting the “hoʻokaʻawale” link at the bottom of any newsletter. We treat each Big Fish Offering individually, so if you are receiving mailings from more than one Big Fish Offering, if you want to unsubscribe you must do so with respect to each individually. You may also contact us at http://www.bigfishgames.com/help. Please note that we reserve the right to send you non-promotional, account or administrative emails even if you opt out of receiving promotional e-newsletters.

Cookies, Online Advertising and Analytics:

Please refer to your browser settings and help section to learn about blocking, erasing or being notified of cookies. You can manage your Flash cookies by using Adobe’s Flash management maanei. However, because cookies allow you to take advantage of some of Big Fish Offerings’ essential features, we recommend that you leave cookies turned on. For example, you may not be able make purchases on Big Fish Offerings without having cookies turned on. To opt out of receiving personalized advertising from many ad networks, data exchanges, marketing analytics and other services providers, please visit aboutads.info.

Mobile Advertising:

loa kūʻai lawe devices provide the ability to opt out of the collection and use of information from the apps you use for purposes of serving ads targeted to your interests. For more information, and to exercise these choices, consult the settings on your device.

Social Games:

With respect to Social Games, you may manage your own social network privacy preferences through your social networking site account.

THIRD-PARTIES

Big Fish Offerings may allow you to play or share information through social media (such as by logging in through a social media account or using a “Like” button”) or contain links to social media services or other third parties. The use of these features and links are subject to the privacy policies of those companies and your settings on those services. Big Fish has no control over, and is not responsible for, the information submitted to or collected by social networks or other third parties. We encourage you to manual those third party privacy policies to understand the way your information may be collected and handled by such third parties.

CHAT & MESSAGING

Big Fish Offerings may operate message boards and/or chat areas where users can exchange ideas and communicate with each other. When posting to a message board or chat area, the information is being made publicly available in an online environment. Any information posted is the sole responsibility of the individual user.

ʻO nā keiki

Big Fish Offerings are designed to avoid the collection and use of XCHARXpersonal informationXCHARX as defined in the Children’s Online Privacy Protection Act (XCHARXCOPPAXCHARX) from children under 13 other than for support of internal operations. We do not knowingly collect personal information from children. If you are under 13, you may not register for an account or otherwise provide any personal information to us.

Big Fish respects the privacy of parents and children and is committed to complying with COPPA . If a parent believes that his or her child has submitted personal information to Big Fish, he or she can contact us via email at [Leka uila hoomaluia] or postal mail at: Big Fish Privacy Policy Department, 333 Elliott Avenue West, Suite 200, Seattle, WA 98119 USA. We will take steps to promptly delete the information upon learning that it relates to a child under the age of 13. We recognize the importance of safeguarding the privacy of children and encourage parents to check and monitor their childrenXCHARXs use of online activities regularly.

EU-US PRIVACY SHIELD PROGRAM

We may transfer, store and/or process personal information in the U.S. or in other countries. Big Fish complies with the EU-US Privacy Shield Framework Principles (the “Framework”) and the US-Swiss Safe Harbor Framework as set forth by the US Department of Commerce regarding the processing of personal information from the Europa Union (EU) member countries and Kuikilana. For more information about the Framework, please visit the Department of Commerce’s Privacy Shield website. To contact Big Fish directly about the Framework, please email us at [Leka uila hoomaluia]. If we do not resolve your concern, you may contact JAMS, Big Fish’s designated Privacy Shield dispute resolution provider. Under certain conditions specified by the Framework, you may also be able to invoke binding arbitration to resolve your complaint. Big Fish is subject to the investigatory and enforcement powers of the FTC. If we share personal information of EU customers with a third party service provider that processes the data solely on our behalf, then Big Fish will be liable for that third party’s processing of the information in violation of the Framework, unless Big Fish can prove that it is not responsible for the event giving rise to the damage. Please note that if you are located in the E.U., Kuikilana or other region with laws governing data collection and use that may differ from U.S. law, you are transferring information to a country and jurisdiction that does not have the same data protection laws as your jurisdiction.

AGREEMENT WITH BIG FISH POLICIES

By accessing and/or using any of the Big Fish Offerings, you signify your understanding of and agreement with this Privacy Policy, and to our Terms of E ho ohana i. If you do not agree with our policies, please do not access or use any Big Fish Offerings.

CHANGES TO PRIVACY POLICY

We may modify this Privacy Policy from time to time. When we post changes to this Privacy Policy, we will revise the “last modified” date at the top of this page. We encourage you to periodically manual this Privacy Policy to be informed of how Big Fish protects your information.